Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GooiseNetwerkBorrel 8 november 2018

8 november 2018 @ 17:00 - 20:00

Culinaire proeverij & business en kosteloos seminar.

Tijdens de GNB op 8 november proeverij van Oesters aangeboden door Restaurant Atlantique uit Bussum en proeverij van Holtkamp croquetten en bitterballen aangeboden door Holtkamp uit Amsterdam met een mooie authentieke smaakbeleving.

Over Atlantique:  Atlantique serveert diverse gerechten met vis, schaal- en schelpdieren, maar uiteraard is op de menukaart ook gedacht aan de vlees- en vega liefhebber. Atlantique Bussum werkt uitsluitend met dagverse vis, schaal- en schelpdieren van de beste kwaliteit geleverd door Sligro Hilversum. Atlantique Bussum Kapelstraat 15a geopend van dinsdag t/m donderdag vanaf 14.00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur.

Over Holtkamp: Holtkamp produceert en levert sinds 1969 de Holtkamp croquetten en bitterballen. Dagelijks wordt met veel aandacht en liefde voor smaak ragout gekookt van de lekkerste verse ingrediënten. De Holtkamp (garnalen) croquetten en bitterballen hebben een flinterdun krokant en bros korstje van broodkruim. Het interieur bestaat uit een romige salpicon en is rijk gevuld met garnituur.

Meld je aan voor het kosteloos seminar:
De moderne manier om personeel aan te trekken.

Voorafgaand aan de Gooisenetwerkborrel op donderdag 8 november (om 16.00 uur in NH Hotel Naarden) verzorgt Martijn Has een seminar over het onderwerp:
De moderne manier om personeel aan te trekken.

Hij laat u zien hoe hij op efficiënte manier goede resultaten heeft geboekt en hoe u dat ook kunt doen. Datum & tijd: donderdag 8 november. Ontvangst om 16.00 uur. Einde 17.00 uur. Aansluitend kunt u aan de Gooise Netwerkborrel deelnemen.

Op de foto Martijn Has tijdens een drukbezochte seminar.

Ontvangst:16.00 uur. De organisatie zorgt voor gratis parkeren, koffie, thee en water. Aanvang presentatie:16.15 uur, napraten en rondvraag, einde ca 17.00 uur. Aansluitend loop je de GooiseNetwerkBorrel in en geniet je van de gratis culinaire bites welke je worden aangeboden door Holtkamp, Restaurant Atlantique en Sligro Hilversum & Almere.

Gegevens

Datum:
8 november 2018
Tijd:
17:00 - 20:00
Site:
www.gooisenetwerkborrel.nl

Organisator

Sligro Almere

Locatie

Fletcher Hotel Huizen!
Mastspoor 1
Huizen, Utrecht 1271GL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie