Partners & Sponsoren

De Gooise Netwerkborrel heeft meerdere partners aan zich verbonden als sponsoren. De Gouden Partners zijn sponsoren die zich voor een heel kalenderjaar hebben verbonden aan de GNB.  De Zilveren Partners  zijn sponsoren die zich voor een bepaalde periode hebben verbonden of voor een heel kalenderjaar zich inzetten met hun expertise voor een succesvolle totaalavond bij de GNB. Naast vele werkzaamheden zijn er ook zilveren partners die producten beschikbaar stellen voor de Businessgifts, die tijdens elke GNB worden verloot onder de aanwezigen ondernemers. De Bronzen Partners zijn ondernemers die met regelmaat of een enkele keer een bijeenkomst, buffet of presentatie sponsoren en/of businessgifts beschikbaar stellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken om partner of sponsor te worden? Neem dan nu contact met ons op!

Gouden Partners

Groothandels Partner GNB.

Sligro, van foodprofessionals, voor foodprofessionals. Dat is waar Sligro Hilversum en Almere zich sterk voor maken. Als echte specialisten en met een compleet assortiment staan zij geheel tot je beschikking.

Regus

Regus: Waar je ook moet werken, er is een werkplek van ons in de buurt. Door ons altijd uitbreidende wereldwijde netwerk kun je in bijna elke stad ter wereld aan het werk.

Automotive partner GNB.

Autobedrijf Kooijman Naarden, de KIA dealer waar persoonlijke aandacht telt! Op zoek naar een zeer gunstige auto verzekering? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Kooijman Naarden.

Locatie Partner GNB.

Op een toplocatie direct aan het Gooimeer vind u Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier Huizen, aan de kop van de Oude Haven. Het moderne hotel beschikt over luxe kamers waar u een prachtig uitzicht heeft over het water verder zijn er volop mogelijkheden voor zakelijke vergader- en feestzalen.

Media Partner GNB.

GooiZaken.nl is het onlinemagazine met het hoogste B2B bereik in ‘t Gooi. Ook voor jou doelgroep in ‘t Gooi. www.gooizaken.nl

Carwash Partner GNB.

iClean Naarden is de eerste wasstraat in Nederland die is opgezet volgens de nieuwe filosofie. Hierin staat kwaliteit, service en het milieu centraal.

Media partner GNB

Het zakenmagazine voor en door ondernemers, verschijnt zes keer per jaar en heeft het hoogste B2B bereik in Almere. Almere Zaken wordt per post op persoonlijke titel naar bedrijven in Almere gestuurd.

Media partner GNB

Enter Media is de uitgever van lokale nieuwsbladen in de regio Gooi- en Vechtstreek en Diemen. Via hun kranten komt je advertentie direct bij jouw klanten.

Incasso partner GNB

Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau met een landelijke dekking – worden de facturen voor uw geleverde diensten altijd op tijd betaald en blijft de goede relatie met uw klant behouden. ZWS Incasso heeft een algehele succesratio van maar liefst 94%

Zilveren Partners

Foto Partner GNB.

Voor een mooi portret. Bedrijfsreportage,  familieportret, zwangerschapsfotografie, baby- en kinderfotografie of profielfoto. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Video Partner GNB.

Je corporate movie, bedrijfsfilm of bedrijfsvideo in maximale beeld- en geluidskwaliteit tegen scherpe tarieven. Ook voor het digitaliseren van oud analoog foto- en filmmateriaal ben je hier aan het juiste adres.

L & N Document Solutions

Document Solutions met een uniek DNA. Persoonlijk, transparant, flexibel, snel, proactief en duurzaam ondernemen.

L & N advies is jullie voordeel.

Media Partner GNB

Lokaal, betrokken en betrouwbaar. De huis aan huis krant die Almere in beweging brengt met meer dan 96.000 oplage.

Tafelzuren Partner GNB.

Een rijke familietraditie mer drie generaties, liefde voor het ambacht en een echt familiebedrijf, dat is Kesbeke. De nog enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren.

Koffie Partner GNB.

Gebrand op genieten. De missie is duidelijk: de beste koffie maken. Gebrand om constant perfecte smaken en aroma’s te creëren. Daarom smaakt de Smit&Dorlas koffie zoals koffie moet smaken.

Wijn Partner GNB.

Kwaliteit door passie! Feestje, wijnproeverij, workshops, partyservice? De Wijnkelder Almere verzorgt graag het wijn arrangement bij je zakelijke event of bedrijfsfeest.

Golfclub Partner GNB.

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee uitdagende 9-holes banen.

Bronzen Partners