Partners & Sponsoren

De Gooise Netwerkborrel heeft meerdere partners aan zich verbonden als sponsoren. De Golden Partners zijn sponsoren die zich voor een heel kalenderjaar hebben verbonden aan de GNB.  De Zilveren Partners  zijn sponsoren die zich voor een bepaalde periode hebben verbonden of voor een heel kalenderjaar zich inzetten met hun expertise voor een succesvolle totaalavond bij de GNB. Naast vele werkzaamheden zijn er ook zilveren partners die producten beschikbaar stellen voor de Businessgifts, die tijdens elke GNB worden verloot onder de aanwezigen ondernemers. De Bronzen Partners zijn ondernemers die met regelmaat of een enkele keer een bijeenkomst, buffet of presentatie sponsoren en/of businessgifts beschikbaar stellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken om partner of sponsor te worden? Neem dan nu contact met ons op!

Golden Partners

Groothandels Partner GNB.

Sligro, van foodprofessionals, voor foodprofessionals. Dat is waar Sligro Hilversum en Almere zich sterk voor maken. Als echte specialisten en met een compleet assortiment staan zij geheel tot je beschikking.

Regus

Regus: Waar je ook moet werken, er is een werkplek van ons in de buurt. Door ons altijd uitbreidende wereldwijde netwerk kun je in bijna elke stad ter wereld aan het werk.

Automotive partner GNB.

Autobedrijf Kooijman Naarden, de KIA dealer waar persoonlijke aandacht telt! Op zoek naar een zeer gunstige auto verzekering? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Kooijman Naarden.

Locatie Partner GNB.

NH Naarden is omgeven door het glooiende landschap van ‘t Gooi, ook bekend als de ‘Tuin van Amsterdam’. De jachthaven en de 18 holes golfbaan liggen om de hoek. Het centrum bevindt zich op loopafstand.

Media Partner GNB.

GooiZaken is het magazine met het hoogste B2B bereik in ‘t Gooi. Ook voor jou doelgroep in ‘t Gooi. Zes keer per jaar via PostNL bij 10.000 ondernemende beslissers.

Carwash Partner GNB.

iClean Naarden is de eerste wasstraat in Nederland die is opgezet volgens de nieuwe filosofie. Hierin staat kwaliteit, service en het milieu centraal.

Zilveren Partners

Licht & Geluid Partner GNB.

TSR staat voor slimme en duurzame totaaloplossingen. Verhuur, verkoop en onderhoud van audiovisuele apparatuur zoals geluid, licht en beeld is hun kernactiviteit. De beleving staat daarbij altijd centraal.

Foto Partner GNB.

Voor een mooi portret. Bedrijfsreportage,  familieportret, zwangerschapsfotografie, baby- en kinderfotografie of profielfoto. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Video Partner GNB.

Je corporate movie, bedrijfsfilm of bedrijfsvideo in maximale beeld- en geluidskwaliteit tegen scherpe tarieven. Ook voor het digitaliseren van oud analoog foto- en filmmateriaal ben je hier aan het juiste adres.

Incasso Partner GNB.

Wees klaar voor de wereld van morgen en de weg naar maximaal succes! Neem vandaag nog contact met ZWS Incasso op en zij gaan vandaag nog aan de slag voor je.

Tafelzuren Partner GNB.

Een rijke familietraditie mer drie generaties, liefde voor het ambacht en een echt familiebedrijf, dat is Kesbeke. De nog enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren.

Koffie Partner GNB.

Gebrand op genieten. De missie is duidelijk: de beste koffie maken. Gebrand om constant perfecte smaken en aroma’s te creëren. Daarom smaakt de Smit&Dorlas koffie zoals koffie moet smaken.

Wijn Partner GNB.

Kwaliteit door passie! Feestje, wijnproeverij, workshops, partyservice? De Wijnkelder Almere verzorgt graag het wijn arrangement bij je zakelijke event of bedrijfsfeest.

Golfclub Spandersbosch Partner GNB.

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee uitdagende 9-holes banen.

Bronzen Partners