Partners & Sponsoren

De Gooise Netwerkborrel heeft meerdere partners aan zich verbonden als sponsoren. De Golden Partners zijn sponsoren die zich voor een heel kalenderjaar hebben verbonden aan de GNB.  De Zilveren Partners  zijn sponsoren die zich voor een bepaalde periode hebben verbonden of voor een heel kalenderjaar zich inzetten met hun expertise voor een succesvolle totaalavond bij de GNB. Naast vele werkzaamheden zijn er ook zilveren partners die producten beschikbaar stellen voor de Businessgifts, die tijdens elke GNB worden verloot onder de aanwezigen ondernemers. De Bronzen Partners zijn ondernemers die met regelmaat of een enkele keer een bijeenkomst, buffet of presentatie sponsoren en/of businessgifts beschikbaar stellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken om partner of sponsor te worden? Neem dan nu contact met ons op!

Golden Partners

Groothandels Partner GNB.

Sligro, van foodprofessionals, voor foodprofessionals. Dat is waar Sligro Hilversum en Almere zich sterk voor maken. Als echte specialisten en met een compleet assortiment staan zij geheel tot je beschikking.

Regus

Regus: Waar je ook moet werken, er is een werkplek van ons in de buurt. Door ons altijd uitbreidende wereldwijde netwerk kun je in bijna elke stad ter wereld aan het werk.

Automotive partner GNB.

Autobedrijf Kooijman Naarden, de KIA dealer waar persoonlijke aandacht telt! Op zoek naar een zeer gunstige auto verzekering? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Kooijman Naarden.

Locatie Partner GNB.

Centraal gelegen in Nederland tussen het Gooi en Flevoland vind je Strandrestaurant Poortdok op een unieke locatie aan het strand met een prachtig uitzicht over het IJmeer. Poortdok is ruim en gezellig ingericht met een sfeervol en groot terras. Iedere dag geopend vanaf 12 uur voor lunch, borrel en diner.

Media Partner GNB.

GooiZaken is het magazine met het hoogste B2B bereik in ‘t Gooi. Ook voor jou doelgroep in ‘t Gooi. Acht keer per jaar via bezorging bij 8.000 ondernemers in het gooi in de brievenbus en via digitale versie bij 2000 ondernemers.

Carwash Partner GNB.

iClean Naarden is de eerste wasstraat in Nederland die is opgezet volgens de nieuwe filosofie. Hierin staat kwaliteit, service en het milieu centraal.

Media partner GNB

Het zakenmagazine voor en door ondernemers, verschijnt zes keer per jaar en heeft het hoogste B2B bereik in Almere. Almere Zaken wordt per post op persoonlijke titel naar bedrijven in Almere gestuurd.

Media partner GNB

Enter Media is de uitgever van lokale nieuwsbladen in de regio Gooi- en Vechtstreek en Diemen. Via hun kranten komt je advertentie direct bij jouw klanten.

Social Media partner GNB

Wil jij jouw zakelijke social media accounts professioneel laten onderhouden & beheren? Dan ben je bij Social-Society aan het juiste adres! Als full service social media bureau kunnen zij jou op elk gebied bijstaan. Hun aanpak is persoonlijk en de social media managers hebben veel ervaring.

Zilveren Partners

Foto Partner GNB.

Voor een mooi portret. Bedrijfsreportage,  familieportret, zwangerschapsfotografie, baby- en kinderfotografie of profielfoto. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Video Partner GNB.

Je corporate movie, bedrijfsfilm of bedrijfsvideo in maximale beeld- en geluidskwaliteit tegen scherpe tarieven. Ook voor het digitaliseren van oud analoog foto- en filmmateriaal ben je hier aan het juiste adres.

Tenten en kramen partner GNB.

Oostwouder Events en marktkraam.nl. Alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement. Leveren van podia (mobiel of podiumdelen), pagodetenten, Aluminium tenthallen, trektenten, partytenten, statafels, bierbanken, aggregaten, tijdelijke toiletvoorzieningen etc, etc.

Media Partner GNB

Lokaal, betrokken en betrouwbaar. De huis aan huis krant die Almere in beweging brengt met meer dan 90.000 oplage.

Tafelzuren Partner GNB.

Een rijke familietraditie mer drie generaties, liefde voor het ambacht en een echt familiebedrijf, dat is Kesbeke. De nog enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren.

Koffie Partner GNB.

Gebrand op genieten. De missie is duidelijk: de beste koffie maken. Gebrand om constant perfecte smaken en aroma’s te creëren. Daarom smaakt de Smit&Dorlas koffie zoals koffie moet smaken.

Wijn Partner GNB.

Kwaliteit door passie! Feestje, wijnproeverij, workshops, partyservice? De Wijnkelder Almere verzorgt graag het wijn arrangement bij je zakelijke event of bedrijfsfeest.

Golfclub Partner GNB.

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee uitdagende 9-holes banen.

Bronzen Partners