Member worden

Ondernemers, die de Gooise Netwerkborrel (GNB) willen bijwonen worden member van de GNB. Je kunt je aanmelden als member via het aanmeldingsformulier onderaan op deze pagina.

Je kunt op elk gewenst moment van het jaar member worden van de GNB. De jaarcontributie gaat in op de 1e van de maand op het moment van aanmelding. Het lidmaatschap bedraagt € 59,00 exclusief btw per jaar. Je ontvangt hiervoor een factuur op je bedrijfsnaam.

Introducees meenemen en voorwaarden

Als member van de GooiseNetwerkBorrel is het mogelijk om bij elke GNB een introducee mee te nemen. De voorwaarden hiervoor zijn:

•  De introducee heeft nog niet eerder kennis gemaakt met de GNB

  • De intentie bij de introducee is dat deze kennis wil maken met het concept van GNB en geïnteresseerd is om vervolgens ook member van de GNB te worden.
  • Als member mag je maximaal 2 keer dezelfde introducee meenemen.
  • Voor de introducee is op uitnodiging van de member de toegang gratis tot maximaal 2 keer.
  • De introducee moet wel vooraf zijn aangemeld door de member die de introducee mee wil nemen.
  • Introducees gaan akkoord met de algemene voorwaarden en de huisregels van de GNB, de member moet de introducee hier vooraf op wijzen.
  • Introducees kunnen zonder reden van opgave door de organisatie van de GNB geweigerd worden.

Nieuwe members worden ter beoordeling voorgedragen aan de organisatie van de GNB. De GNB heeft formeel 7 werkdagen de tijd eventuele bezwaren tegen de toetreding kenbaar te maken. Beoordeling hiervan zal door de GNB plaatsvinden. Indien er geen bezwaren zijn volgt aansluitend toevoeging aan het members bestand.

 

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, de huisregels en de privacy & policy van de GNB en heb deze gelezen op de GNB site*