Voordelen voor jou als member

  • Minimaal 10 netwerk bijeenkomsten (o.v.v. calamiteiten/overmacht), sfeervol en in een mooie ambiance.
  • Je krijgt 10 keer per jaar onze business nieuwsbrief, Facebook post en uitnodiging in je mail.
  • Altijd inzicht wie er allemaal member zijn. Je gaat effectief netwerken via gooisenetwerkborrel.nl
  • Jouw persoonlijk- en bedrijfsprofiel op onze site geeft je een hogere ranking bij Google.
  • Tijdens de GNB (naast heerlijke bitterballen) GRATIS kwalitatieve bites samengesteld door de chef-kok rond etenstijd.
  • Gratis parkeren voor members op bewaakte parkeerplaats direct voor de deur.
  • Kans op mooie businessgifts verloot onder de aanwezigen bij elke GNB op basis van businesskaartje trekking.

Meld je nu aan als member voor slechts € 59,00 per jaar.

Online zien wie member zijn bij de GNB

Members van de Gooise Netwerkborrel krijgen inloggegevens op onze website: www.gooisenetwerkborrel.nl en kunnen zelf hun online bedrijfsprofiel aanpassen, met links naar je eigen website, je social media kanalen en gekoppeld aan je nieuwsberichten. Je profiel op onze site zal ook gaan zorgen dat je een hogere ranking krijgt bij Google zonder dat je hiervoor extra advertentiekosten aan Google moet betalen. We komen jaarlijks in vele zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent beter vindbaar met je profiel op onze site. Slim!

Effectief direct ook online netwerken

De events die wij organiseren zijn er niet alleen om met elkaar een drankje te drinken. Voorafgaand aan elke bijeenkomst zie je als member op onze site www.gooisenetwerkborrel.nl wie de members zijn. Met één druk op de knop kun je met de andere members heel makkelijk contact leggen. Dat wordt niet vreemd gevonden maar juist erg gewaardeerd. Het kost weinig moeite en kan mooie resultaten en initiatieven opleveren. De netwerkbijeenkomsten zijn laagdrempelig en op een sfeervolle locatie met verzorgde hapjes, muziek en entertainment.

Tien keer per jaar onze nieuwsbrief en Facebook evenement uitnodiging voor de netwerk bijeenkomsten.

De Gooise Netwerkborrel heeft zich al jaren bewezen als een stabiel, gezellige en vooral zakelijk nuttige Netwerkborrel. Door maandelijks een wisselend programma te bieden is er ook veel variatie en zijn er interessante onderwerpen. Naast boeiende presentaties (vooraf aan de borrel) zijn er regelmatig Live artiesten, DJ en achtergrond muziek die de sfeer mede bepalen. Al deze onderwerpen worden vooraf per bijeenkomst via de nieuwsbrief en onze Facebook pagina kenbaar gemaakt. Door het regelmatig bezoeken van de Gooise Netwerkborrel blijf je op de hoogte wat er in onze regio op zakelijk gebied speelt en leer je de mede ondernemers persoonlijk kennen.

Dit totaalpakket ontvang je als member voor € 59,00 per jaar. Lidmaatschap gaat in vanaf de 1e van de maand van moment aanmelden.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw.